obrázek na pozadí goryl media

Zásady ochrany osobních údajů

Zde zjistíte, jak nakládáme s Vašimi údaji dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá ?

Goryl media s.r.o.
IČO: 08858454
Adresa: Vendryně 52, 739 94
Bankovní spojení: 2201753657/2010

Spisová značka: C 81071 vedená u Krajského soudu v Ostravě  

Letecké práce – Marian Goryl
IČO: 01731467
Adresa: Vendryně 52, 739 94
Bankovní spojení: 2700364613/2010

mobil: 739 767 483

e-mail: mariangoryl@gmail.com

Jaké údaje sbíráme ?

Kontaktní formulář: jméno, e-mail, případně další informace, které do formuláře z vlastní vůle napíšete, jako je telefonní číslo či adresa

Dotazy ke službám přes mail: jméno, e-mail, případně další informace, které do e-mailu z vlastní vůle napíšete, jako je telefonní číslo či adresa.

Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

Dotazy: údaje sbíráme abychom mohli odpovědět na Vaše dotazy z webových stránek, nebo mailu

Objednávky: údaje sbíráme abychom mohli korektně vyřídit Vaši objednávku, vystavit a archivovat daňové doklady podle zákona

Jak dlouho údaje uchováváme

Dotazy z webových stránek nebo mailu: max po dobu 5 let

Objednávky: po dobu stanovenou zákonem

Soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobil, když tento web začnete využívat. pomocí cookies například měříme, jak dlouho jste na našem webu, ze které stránky přicházíte a odkud odcházíte.

Soubory cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat. Více informací o tom jak cookies používáme najdete na naší stránce o cookies

Kdo osobní údaje zpracovává

firma provozující tento web a její zaměstnanci, kteří zpracovávají zakázky. Goryl media s.r.o., IČ: 08858454, 73994 Vendryně 52

Účetní – Ing. Jana Barteczková IČ: 68171102, Beskydská 794, 739 61 Třinec 1

Tvůrce a správce tohoto webu – Jan Orlický IČ: 01765248, 73601 Havířov – Šumbark, Mládí 1142/18

Kdo osobní údaje zpracovává

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo vymazání těchto údajů.
  • Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně.
  • Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 15. 4. 2020